Over ons
Wij zijn Stijn en Tine van De Bokke. Samen met ons team van flexi’s en jobstudenten zorgen wij voor heerlijk vlees van eigen kweek en een toonbank vol verse, huisbereide gerechten en charcuterie.
Bij De Bokke schrijven we al sinds 2005 aan ons eigen verhaal van de korte keten, van boer tot bord. Voor ons staat de kwaliteit voorop, niet de kwantiteit. Dat proef je in al onze producten.
Geschiedenis van De Bokke
Kwaliteit verzekerd, elke dag opnieuw
Wij kiezen voor de korte keten en dat heb je geweten!
Zo hebben wij controle over de kwaliteit van het vlees en het welzijn van de dieren.
Alle dieren krijgen een kwaliteitsvol leven, doordat we ze voorzien van voldoende bewegingsruimte en plantaardige, gezonde voeding. Die voeding wordt ook ecologisch en in de regio geteeld.
We beperken het aantal kilometers en stress door ze comfortabel te vervoeren naar een slachthuis in de buurt.
Onze hoeve in Oedelem
Eigen kweek met passie voor de dieren
We kiezen bewust niet voor massaproductie, om de smaak en kwaliteit van onze producten te garanderen. Het volledige proces van hoeve tot slagerij verloopt op een natuurlijke manier.
Al onze runderen zijn Belgisch witblauw. Deze runderen zorgen voor natuurlijk mals vlees met een diepe rode kleur dat er smakelijk uitziet.
Onze koeien krijgen een mengeling van gras, maïs, spelt, hooi, tarwe en andere granen. Van april tot oktober mogen ze vrij grazen op de 5 hectare weiland rond de boerderij. Op die manier krijgt het vlees onze unieken gekende kwaliteit.